Clement over scheidsrechter na Genk: "Ik vind dit geen goeie tendens"

Clement over scheidsrechter na Genk:
Zondag 01 maart 2020 - 16:45   I   door Redactie

Philippe Clement is erg tevreden over de overwinning van Club Brugge op het veld van Genk. Hij vindt echter niet dat de scheidsrechter zo lang moet wachten om een gele kaart te trekken.

"Het was harde strijd en dat wisten we", vertelt Clement. "We komen uit een hele zware periode, met veel matchen. Het is heel intens geweest. We speelden tegen ploegen met veel kwaliteiten en dan is het trekken en sleuren."

"Na de goeie start schieten we onszelf in ons been na die slechte terugspeelbal", gaat Clement verder. "Daardoor heeft Genk opnieuw zuurstof gekregen. De rest van de wedstrijd was een intense rollercoaster. Dikke chapeau voor mijn groep dat ze na die zware periode op het einde van de wedstrijd nog het verschil kan maken."

Scheidsrechter Erik Lambrechts weigerde in de eerste helft een gele kaart een trekken. "Ik weet niet of dat een richtlijn is. Als dat een richtlijn is, is dat geen goeie tendens. Als er een overtreding is en dat moet met een kaart bestraft worden, dan moet dat gebeuren."

Poll: Werd er te laat een kaart getrokken tijdens Genk-Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024