"Vincent Kompany is mogelijk volgende die moet vertrekken bij Anderlecht"

Zondag 22 maart 2020 - 17:00   I   door Redactie

Het plotse en verrassende ontslag van Pär Zetterberg zorgt nog maar eens voor grote onrust binnen RSC Anderlecht. De supporters van paars-wit zijn alvast van plan om actie te ondernemen tegen het bestuur.

"Elke Anderlecht-supporter is gedegouteerd na het ontslag van Pär Zetterberg. Ook wij”, laat de Fan Board, die de belangen van de verschillende supportersclubs behartigt, weten in Het Laatste Nieuws. “Zeker door het momentum. Er zijn geen matchen of trainingen, dus redeneren ze op Anderlecht blijkbaar dat er toch geen protest zal komen. Wel, als de competitie hervat wordt, zal het heet zijn. We snappen dit niet.”

“Zetterberg had Anderlecht-DNA”, klinkt het duidelijk bij de Fan Board. “De fans keken naar hem op, hij kon ons onder controle houden. Telkens als het moeilijk ging, zette hij het bestuur uit de wind, terwijl dat helemaal zijn taakomschrijving niet was. Pär stond op de barricades, gaf de supporters uitleg wanneer we die nodig hadden. Het is onbegrijpelijk dat ze zo iemand aan de kant zetten.”

"Wie wordt de volgende? Kompany? Verschueren?"

"Zetterberg bewaakte onze waarden en normen. Als ze zelfs hem durven ontslaan, dan moet iedereen voor zijn job vrezen. Wie wordt de volgende? Kompany? Verschueren? We zijn écht gedegouteerd, de nieuwe bazen zullen dat wel nog voelen", klinkt het tot slot nog.

Poll: Begrijp jij de beslissingen die het Anderlecht-bestuur neemt?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024