Vandenbempt duidelijk over Coucke: “Toekomst van de club is hoogst onzeker"

Vandenbempt duidelijk over Coucke: “Toekomst van de club is hoogst onzeker
Vrijdag 10 april 2020 - 07:30   I   door Redactie

Marc Coucke is de jongste dagen en weken opnieuw niet weg te slaan uit de media. De voorzitter van RSC Anderlecht staat in het oog van de storm omdat hij een overname van KV Oostende zou tegenhouden. KVO kreeg daardoor zelfs geen licentie.

"KV Oostende is een zorgenkindje", steekt Peter Vandenbempt bij Sporza van wal. "Die club heeft zeer hard haar best gedaan om de media goed te informeren, vooral over de rol van Marc Coucke. Ze hebben besloten om de strijd voor hun licentie op het publieke forum te voeren."

"De situatie van KVO is zeer duidelijk: er moet een akkoord komen met Marc Coucke. Ik weet wel niet of het aangewezen is om voor de ogen van iedereen Couckes arm om te wringen."

"Coucke heeft van de club iets willen maken wat ze niet kan zijn"

"Maar hier is het een gedeelde verantwoordelijkheid. Coucke heeft van de club iets willen maken wat ze niet kan zijn, maar dat is wel voortgezet door zijn opvolgers Callant en Dierckens", benadrukt Vandenbempt.

"Zij hebben in elk geval niets of te weinig gedaan om het tij te keren." Vandenbempt vreest dan ook voor het verdere bestaan van de club. "De toekomst van KVO oogt, net als die van Moeskroen, hoogst onzeker."

Poll: Denk jij dat KV Oostende zal overleven op het hoogste niveau?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024