Zonder Teodorczyk stond Anderlecht op deze rampzalige plaats

Zonder Teodorczyk stond Anderlecht op deze rampzalige plaats
Maandag 31 oktober 2016 - 10:23   I   door Redactie

Anderlecht ging gisteren op een zeer pijnlijke manier onderuit tegen Waasland-Beveren. De Brusselaars verloren met 2-1 terwijl ze een hele match met een man meer konden spelen.

De kritiek op coach René Weiler neemt toe en ook de spelers liggen onder vuur. Maar niet alle spelers, er is één speler die op dit moment topprestaties levert en scoort met zijn ogen dicht. We hebben het dan natuurlijk ook over Lukasz Teodorczyk. Hij is zonder twijfel een groot lichtpunt bij Anderlecht.

Sport/Voetbalmagazine wilde wel eens weten waar Anderlecht nu zou staan, mocht het de Poolse goalgetter niet gehad hebben. Maar liefst zes van de zeven laatste Anderlechtdoelpunten kwamen van zijn voet. 'Vagen we zijn negen doelpunten in de competitie uit, dan zouden de Brusselaars maar liefst acht punten minder hebben (twee tegen Lokeren, Standard en Charleroi, één tegen AA Gent en Eupen). Met 16 punten in plaats van de huidige 24 zou Anderlecht in het klassement op de elfde plaats staan, net boven... Waasland Beveren', staat er te lezen.

TAGS  I  Anderlecht  I   Lukasz Teordorzyck

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024