‘Sinan Bolat stelt belangrijke voorwaarde voor overstap naar Anderlecht’

‘Sinan Bolat stelt belangrijke voorwaarde voor overstap naar Anderlecht’
Dinsdag 05 mei 2020 - 11:30   I   door Redactie

Sinan Bolat (31) is in juni einde contract bij Royal Antwerp FC. Het is erg aannemelijk dat de Turkse doelman daarna andere oorden zal opzoeken. De vraag is of Bolat in België blijft of niet.

Bolat bewees de voorbije jaren dat hij een betrouwbaar sluitstuk is. Na een dramatische passage bij Club Brugge herpakte het jeugdproduct van KRC Genk zich bij Antwerp. Dat levert hem nu interesse van enkele Belgische en Turkse topclubs op.

Ook bij Anderlecht, dat dezer dagen naarstig op zoek is naar een nieuwe doelman, is Bolat in beeld. Bolat zelf zegt niet op voorhand 'neen' tegen een overstap naar paars-wit.

Te ambitieus

Alleen heeft Bolat wel al een belangrijke voorwaarde gesteld. Zo wil hij absoluut titularis zijn bij zijn volgende club. De doelman voelt zich op zijn 31ste nog te goed - en hij is te ambitieus - om op de bank te gaan zitten.

Een overstap naar Anderlecht lijkt dus enkel een optie als Hendrik Van Crombrugge, gewild door onder meer Ajax en enkele Duitse ploegen, het Lotto Park verlaat. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou Bolat een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024