Transfermarkt: Gent wil Club Brugge aftroeven, toptransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt: Gent wil Club Brugge aftroeven, toptransfer bij Anderlecht?
Zondag 21 juni 2020 - 14:00   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht mag dromen van de komst van Alhassan Yusuf. Door de gevolgen van de coronacrisis zou paars-wit de middenvelder voor 3 à 5 miljoen euro kunnen oppikken bij Göteborg. Een toptransfer lijkt zo in de maak.

*Cyle Larin is op weg naar Antwerp. Op de Bosuil zien ze in de Canadese spits een geschikte opvolger voor Dieumerci Mbokani. Die laatste heeft nog steeds zijn contract niet verlengd.

* Bogdan Mykhaylichenko wordt de volgende aanwinst van Anderlecht. Paars-wit haalt de linksachter weg uit zijn vaderland Oekraïne, waar hij voor Zorya Lugansk uitkwam.

*AA Gent hoopt nog steeds dat het Club Brugge kan aftroeven in de strijd om Nurio Fortuna (Charleroi).

*Anderlecht is niet van plan om Albert Sambi-Lokonga naar Club Brugge te laten gaan. De middenvelder werd eerder deze week in verband gebracht met blauw-zwart.

*Cyriel Dessers kan naar Genk, maar ook Antwerp ligt op de loer.

Poll: Wie gaat volgens jou het sterkst uit de transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024