Transfermarkt LIVE: Anderlecht haalt vervanger voor Kompany, Edmilson naar déze Belgische club?

Transfermarkt LIVE: Anderlecht haalt vervanger voor Kompany, Edmilson naar déze Belgische club?
Maandag 17 augustus 2020 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge is volop in onderhandeling met Edmilson Junior. De kans is heel groot dat hij de nieuwe aanwinst van blauw-zwart wordt.

*De kans is ook heel groot dat Anderlecht zich versterkt met Lukas Nmecha. De 21-jarige spits van Manchester (U23) zal gehuurd worden tot het einde van het seizoen, zonder aankoopoptie.

*Victor Vazquez is in beeld bij Eupen. De club zou onderhandelen over de komst van de 33-jarige middenvelder, die eerder bij Club Brugge speelde. Eupen trok ook al Adriano (ex-Barcelona) aan.

*De kans is groot dat Krépin Diatta vertrekt bij Club Brugge. Als dat niet in deze transferperiode gebeurt, dan zeker komende zomer.

*Nu Vincent Kompany hoofdcoach is, moet Anderlecht nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Namen zijn nog niet bekend, maar die versterking komt er.

Poll: Verwacht jij nog veel van Club Brugge op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024