Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Svilar, Sandler terug naar RSCA?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Svilar, Sandler terug naar RSCA?
Dinsdag 18 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht staat op het punt om de getalenteerde Lukas Nmecha weg te halen bij Manchester City. De Duitse aanvaller moet de concurrentie aangaan met Antoine Colassin en Landry Dimata.

*Voetbalanalist Philippe Albert verwacht dat Anderlecht een poging zal wagen om Philippe Sandler binnen te halen. Hij ziet in de Nederlander een beter alternatief dan Elias Cobbaut. 

*Nabil Dirar keert niet terug naar Club Brugge. Volgens zijn zaakwaarnemer zal hij zijn contract tot 2022 bij Fenerbahçe uitdoen.

*Er is meer nieuws over Krépin Diatta en Emmanuel Dennis. Diatta wil liefst naar de Premier League en lijkt nog een jaar te blijven. Dennis kan Club verlaten voor Sheffield of Atalanta.

*De Spanjaard Victor Vazquez staat op het punt om na 4 jaar terug te keren naar de Jupiler Pro League. Hij gaat aan de slag bij KAS Eupen.

*Antwerp wil nog wat nieuwkomers voorstellen, maar er mogen ook enkele spelers nog vertrekken. Jeugdproduct Robbe Quirynen gaat aan de slag bij Moeskroen.

*Wesley Hoedt blijft overigens wel een optie voor de Great Old. De Nederlandse international was vorige week nog samen met zijn vriendin op de Bosuil.

*Standard hoopt om nog een ervaren kracht aan de selectie toe te voegen. De transfervrije Eljero Elia (33) is in beeld.

*Mile Svilar staat op het punt om Benfica te verlaten. Hij gaat op uitleenbasis bij sc Heerenveen spelen.

Poll: Kan Victor Vazquez nog steeds uitblinken in de JPL?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024