Transfermarkt LIVE: Kompany haalt oude bekende, Dejaegere naar déze club?

Transfermarkt LIVE: Kompany haalt oude bekende, Dejaegere naar déze club?
Woensdag 19 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht is dan toch nog niet klaar op de transfermarkt. Met de nakende komst van Lukas Nmecha (Man City) leek het belangrijkste werk achter de rug, maar er is nog wat op komst. Met het afzwaaien van Kompany als speler komt er ook nog een centrale verdediger bij. Een middenvelder-enkel wanneer Trebel vertrekt- is ook nog een optie.

*De transfer van Tolu Arokodare is dan weer niet makkelijk. Er is een akkoord met de speler, maar de Letse club Valmiera wees een bod tussen 1-1,5 miljoen euro af.

*Club wil de komst van Junior Edmilson zo snel mogelijk afronden. De flankaanvaller zal de laatste speeldag nog afwerken met Al-Duhail en nadien de overstap maken.

*Vertrekt Michael Krmencik alweer bij Club? De Tsjechische kon voorlopig niet bekoren en lijkt ook niet in de plannen van coach Philippe Clement voor te komen.

*Enkele jaren geleden liet Jérémy Doku een transfer naar Liverpool aan zich voorbijgaan. Jürgen Klopp is in elk geval erg gecharmeerd door de jonge vleugelaanvaller dus wie weet zit er in de toekomst wel een transfer in.

*Geen Eljero Elia voor Standard. De 30-voudige Nederlandse international kiest voor een dienstverband bij FC Utrecht.

*Mehdi Carcela mag dan weer vertrekken bij de Rouches. De Marokkaanse international past momenteel niet in de plannen van coach Philippe Montanier.

*Intussen is Brecht Dejaegere nog steeds een speler van AA Gent. De polyvalente middenvelder is overbodig en moet een nieuwe club zoeken. Antwerp was een optie, maar de Great Old koos voor Pieter Gerkens.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024