Transfermarkt LIVE: Smaakmaker vertrekt bij Antwerp, Sandler toch terug naar RSCA?

Transfermarkt LIVE: Smaakmaker vertrekt bij Antwerp, Sandler toch terug naar RSCA?
Donderdag 20 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht is van plan om zich stevig te roeren op de transfermarkt. Lukas Nmecha is in België en zal voor 1 jaar gehuurd worden van Manchester City. Verder blijft ook Philippe Sandler in beeld.

*In het dossier van Edmilson Jr. heeft RSCA minder geluk. Club Brugge zal de flankaanvaller voor 1 jaar huren van Al-Duhail met een aankoopoptie van 15 miljoen euro.

*Verder is het ook de bedoeling dat er nog een extra aanvaller en een centrale verdediger bijkomt.

*Club-talent Youssouph Badji wordt dan weer gevolgd door verschillende buitenlandse club. Er is interesse uit de Premier League en La Liga.

*KRC Genk wil de Slowaak Patrik Hrosovsky alweer van de hand doen. De spelmaker kan aan de slag bij Sparta Praag.

*Steven Defour is nog steeds transfervrij, maar zal niet aan de slag gaan bij Moeskroen. De looneisen van de middenvelder liggen te hoog.

*AA Gent stelde donderdagnamiddag Laszlo Bölöni voor als nieuwe hoofdcoach. De Roemeen heeft de gewoonte om bij zijn nieuwe club enkele oude bekenden mee te nemen. Zo werkte hij eerder -met succes- samen met Sinan Bolat. De Turkse international is overigens transfervrij.

*Ivo Rodrigues staat op het punt om Antwerp te verlaten. De Portugees trainde al 2 weken niet meer mee en wil op de korte termijn vertrekken.

Poll: Kan Steven Defour nog een meerwaarde zijn in de JPL?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024