Geen Wouter Vrancken bij KV Mechelen, Igor de Camargo neemt over

Geen Wouter Vrancken bij KV Mechelen, Igor de Camargo neemt over
Donderdag 17 december 2020 - 13:55   I   door Redactie

Zorgen voor KV Mechelen. Het kan vanavond tegen Club Brugge nu ook niet beschikken over hoofdtrainer Wouter Vrancken. Vrancken testte positief op Covid-19 en moet meteen in quarantaine. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het overgrote deel van zijn technische staf had dinsdag al positief getest op Covid-19, maar Vrancken leek de dans te ontspringen. Niets is echter minder waar. Gisteravond voelde Vrancken zich futloos en had hij last van rillingen. Met de clubdokter werd afgesproken om een sneltest te doen en die wees uit dat Vrancken toch positief is.

De Camargo

De T1 van Malinwa moet meteen in quarantaine en zit vanavond tegen Club Brugge dus niet op de bank. Vrancken wordt vervangen door Sven Swinnen, tot vorig seizoen nog T3 en nu actief bij de jeugd. Om de visie van Vrancken zo goed mogelijk over te brengen, zal Swinnen geflankeerd worden door onder meer Igor de Camargo.

De Braziliaanse Belg is bezig aan een trainerscursus en moet vanavond voor extra ondersteuning zorgen. "Omdat hij goed op de hoogte is van de manier van aanpakken”, valt te horen in Mechelen.

Poll: Denk jij dat er een goede trainer schuilt in Igor de Camargo?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024