Transfermarkt: Benteke terug naar België, erg straffe transfer bij Antwerp?

Transfermarkt: Benteke terug naar België, erg straffe transfer bij Antwerp?
Zondag 20 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Begin januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Het is Antwerp menens om de titelstrijd aan te gaan met Club Brugge. In januari zou The Great Old enkele inkomende toptransfers willen realiseren. Eigenaar Paul Gheysens wil fors investeren.

*Trekt Roman Yaremchuk in januari dan tóch naar Club Brugge. De interesse van blauw-zwart in de spits van AA Gent is nog niet gaan liggen.

*Christian Benteke verhuist in januari niét naar Club Brugge. De Rode Duivel heeft geen trek in een terugkeer naar België.

*Yassine El Ghanassy, transfervrij, maakt mogelijk een straffe terugkeer in de Jupiler Pro League. Zijn ex-club AA Gent zou een optie kunnen zijn.

*Club Brugge aast op Abdou Harroui, een 22-jarige middenvelder van Sparta Rotterdam.

*Frank Vercauteren zou zomaar de nieuwe trainer van Antwerp kunnen worden. Huidig coach Ivan Leko ligt onder vuur omwille van de slechte resultaten.

Poll: Wie gaat volgens jou de beste transfers doen in januari?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024