Vandenbempt toont geen genade voor rode kaart: "Gebrek aan maturiteit"

Vandenbempt toont geen genade voor rode kaart:
Woensdag 30 december 2020 - 21:00   I   door Redactie

Eén van de opvallendste acties afgelopen weekend naast de rode kaart voor Hans Vanaken was de al even rode kaart voor Roman Yaremchuk. Analist Peter Vandenbempt toonde geen genade.

Yaremchuk liet zichzelf uitsluiten op KV Kortrijk door zich te revancheren en een tegenstander domweg tegen de grond te duwen. "Excuses van de spits van AA Gent achteraf waren goedkoop voor een intussen voldoende ervaren voetballer van 25 jaar", pent Peter Vandenbempt neer in Sport/Voetbalmagazine

"In de bijzonder turbulente voorbije vijf maanden heeft Yaremchuk royaal zijn bijdrage geleverd in het aanwakkeren van de stormen in de Ghelamco Arena." Waarna de analist opsomde: "Een publieke aanval op de aanpak van Bölöni, een bijzonder ongelukkige en onhandige poging om in het slot van de mercato een transfer te forceren en nu weer een domme rode kaart die zijn ploeg in de problemen brengt."

Doelpunten

"Allemaal acties die een manifest gebrek aan maturiteit en misschien ook wel collectief denken laten vermoeden."Afsluiten deed Vandenbempt met de enige manier waarop Yaremchuk zich volgens hem nog enigszins kan rehabiliteren bij AA Gent.

"Volgens de coach vindt Yaremchuk zichzelf belangrijk, hoog tijd om dat enkel nog te tonen met wat van hem in ruil voor zijn centen verwacht wordt: doelpunten maken."

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk met zijn analyse?

TAGS  I  AA Gent

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024