Transfermarkt LIVE: Schrijvers naar JPL-club, droomtransfer voor Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Schrijvers naar JPL-club, droomtransfer voor Anderlecht?
Dinsdag 05 januari 2021 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Siebe Schrijvers kan naar Beerschot. De promovendus zou de aanvaller van Club Brugge met open armen verwelkomen.

*Standard dreigt door de nijpende financiële situatie van de club één van zijn smaakmakers te verliezen. Nicolas Raskin geniet interesse van andere Belgische topclubs.

*Sébastien Dewaest is op weg naar Toulouse. De verdediger is overbodig bij KRC Genk en kan ook naar enkele Belgische topclubs. Aan hem om te kiezen.

*Anderlecht staat op het punt om Majeed Ashimeru aan te trekken. De aanvallende middenvelder zou tot eind dit seizoen gehuurd worden van RB Salzburg.

*Club Brugge is van plan om een nieuwe doelman aan te trekken. Ethan Horvath mag vertrekken, terwijl er ook Engelse interesse is voor Simon Mignolet.

*Zinho Gano is op weg naar KV Mechelen. De spits zit bij KRC Genk op een zijspoor.

*Romelu Lukaku zou aan zijn laatste seizoen bij Inter bezig zijn. De Rode Duivel zou een monstertransfer kunnen maken naar een andere Europese grootmacht.

*Club Brugge staat op het punt om een nieuwe verdediger aan te trekken. Het wil Stefano Denswil op uitleenbasis overnemen van Bologna.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Dewaest graag zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024