Ziet KRC Genk sterspeler per direct naar Club Brugge vertrekken?

Ziet KRC Genk sterspeler per direct naar Club Brugge vertrekken?
Donderdag 07 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

KRC Genk doet het dit seizoen uitstekend en profileert zich ook onder nieuwbakken trainer John van den Brom als titelkandidaat. Toch dreigt Genk nu één van zijn belangrijkste spelers kwijt te spelen.

Zo is het niet uitgesloten dat Théo Bongonda (25) deze maand nog andere oorden opzoekt. Bongonda presteert dit seizoen erg goed, maar maakte zich woensdagavond andermaal niet bepaald populair in de Genkse kleedkamer.

Tijdens de match tegen Eupen wilde Bongonda een penalty afpakken van zijn ploegmakker Paul Onuachu, nochtans de nummer één bij Genk. Onuachu trapte - en scoorde - uiteindelijk en dus stapte Bongonda misnoegd van het terrein. Het zou er zomaar voor kunnen zorgen dat de aanvaller straks vertrekt bij Genk.

Naar concurrent?

Aan interesse is alleszins geen gebrek. Enkele Spaanse ploegen volgen Bongonda, al is ook een Belgische transfer niet uitgesloten. In de zomer was Bongonda nog in beeld bij Club Brugge en dat zou nog steeds het geval zijn.

Bongonda zou een directe versterking zijn voor blauw-zwart, zelfs al is de concurrentie er enorm. Ziet Genk zijn sterspeler per direct naar Club verhuizen? Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou Bongonda goed bij Club Brugge passen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024