'Chadli neemt verrassende beslissing over terugkeer naar Belgische topclub'

'Chadli neemt verrassende beslissing over terugkeer naar Belgische topclub'
Vrijdag 29 januari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Sinds Nacer Chadli vorig seizoen terugkeerde naar Anderlecht, is hij gegeerd goed in de Jupiler Pro League. Naast paars-wit zelf wilde ook Antwerp de Rode Duivel graag terughalen.

Waar in Turkije de geruchten over een nakend vertrek van Chadli de voorbije weken bleven circuleren, zijn ze nu stilgevallen. En dat heeft alles te maken met zijn Turkse club Basaksehir. Die was sowieso al niet bereid mee te werken en heeft dat de Rode Duivel ook duidelijk gemaakt.

Basaksehir ziet voor de flankaanvaller - die na een blessure eindelijk boven water komt - een belangrijke rol weggelegd. Daarop heeft Chadli beslist om te blijven. Toch minstens tot het einde van het seizoen. 

Ontgoocheling

Anderlecht dat - zoals steeds - op een uitleenbeurt met een aankoopoptie mikte, moet zo de hoop opgeven. Al zullen de recente versterkingen natuurlijk ook wel helpen om de ontgoocheling door te slikken.

Bij Antwerp zal het nieuws van Chadli wellicht zwaarder vallen. The Great Old kan op aanvallend vlak immers nog wel wat vers bloed gebruiken. Eerder bevestigden bronnen al dat Luciano D'Onofrio wel wat in Chadli zag om Antwerp te versterken.

Poll: Zou Chadli met het oog op het EK niet beter terugkeren naar België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Basaksehir  I  Antwerp  I  Rode Duivels

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024