Anderlecht-fans vallen van hun stoel na uitspraken van Vincent Kompany

Anderlecht-fans vallen van hun stoel na uitspraken van Vincent Kompany
Zondag 31 januari 2021 - 21:15   I   door Redactie

De wedstrijd tussen RSC Anderlecht en AA Gent baarde een muis. Na afloop van een slaapverwekkende partij schrokken de supporters van RSCA echter nog plots op. De reden? De uitspraken van trainer Vincent Kompany.

Ondanks nieuw puntenverlies en een povere prestatie, toonde Kompany zich toch nog een positivo. Tot grote ergernis van de RSCA-fans benadrukte Kompany dat hij zijn ploeg niets kwalijk kon nemen. "Het was een tactische wedstrijd, waarin AA Gent zijn gebruikelijke principes overboord heeft gegooid", aldus Kompany bij de RTBF.

"In dat opzicht ben ik tevreden over mijn spelers. Ze hebben zich goed weten aan te passen aan de tegenstander. In de tweede helft waren we zelfs heer en meester. Ik heb dit seizoen al veel matchen gezien waarin er minder kansen, maar wel meer goals waren. Maar dat komt wel. We hoeven ons niet te schamen, al blijven we blijven hongerig.”

El Hadj & Amuzu

Kompany haalde zelfs de loftrompet boven voor enkele van zijn spelers. “Als je kijkt naar El Hadj en Amuzu, dan is het duidelijk dat die jongens progressie maken. Onze ploeg kan alleen maar beter worden. En je mag niet vergeten dat we tegen een ploeg speelden die stilaan gerodeerd is en een goeie trainer heeft. Gent heeft een sterke kern en zou onder normale omstandigheden bij de eerste twee of drie staan.”

Poll: Ben jij het eens met Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024