'Mbokani vertrekt bij Antwerp, Belgische topclub ligt op vinkenslag'

'Mbokani vertrekt bij Antwerp, Belgische topclub ligt op vinkenslag'
Zondag 14 februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Dieumerci Mbokani (35) ligt momenteel nog in de lappenmand, maar de ervaren spits is bijna klaar voor zijn rentree. Of hij nog vaak in actie zal komen bij Royal Antwerp FC, is echter nog maar de vraag.

Mbokani beschikt over een aflopend contract en het zou best kunnen dat hij in de zomer vertrekt op de Bosuil. Er doen steeds meer geruchten de ronde dat het na drie seizoenen tot een breuk zal komen tussen club en speler. Volgens verschillende bronnen zal Mbokani geen nieuw contract meer krijgen van Antwerp en dus moeten vertrekken.

Hoewel hij ook dit seizoen goed was voor acht doelpunten in twintig competitiewedstrijden, heeft Mbokani enkele zaken tegen. Allereerst wordt hij er niet jonger op en daarnaast is de spits ook één van de grootverdieners bij zijn club. Op de Bosuil rijst dan ook de vraag of het de moeite waard is om nog eens te investeren in de 35-jarige Mbokani.

Naar concurrent?

Mbokani en zijn entourage kijken de kat uit de boom. Iets waar ze overigens heel goed in zijn. Ook vorig seizoen was het lange tijd onduidelijk of Mbokani zou bijtekenen bij Antwerp.

Hij flirtte toen zelfs openlijk met andere Belgische topclubs. Aan interesse was én is geen gebrek. Ook nu zou alweer een Belgische topclub op de loer liggen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke ploeg zal Mbokani volgend seizoen spelen volgens jou?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024