Standard laat zich compleet verrassen door Zinho Vanheusden

Standard laat zich compleet verrassen door Zinho Vanheusden
Donderdag 11 maart 2021 - 18:15   I   door Redactie

De terugval van Standard? Niet twijfelen: daar heeft het uitvallen van Zinho Vanheusden veel mee te maken. Op het einde van het seizoen vertrekt de verdediger sowieso naar Inter, maar een afscheid in schoonheid zit er nog in.

Veel hebben de Standard-supporters dit seizoen nog niet kunnen genieten van Zinho Vanheusden (21). De centrale verdediger viel begin november uit met een zware knieblessure en is nog altijd aan het revalideren.

Een serieus gemis, want zowat alle waarnemers zijn het erover eens dat Standard mét Vanheusden misschien al zeker zou geweest zijn van play-off 1. Maar nu dreigt het dus een afscheid in mineur te worden. Aan het einde van het seizoen wordt de Limburger immers sowieso terugverkocht aan Inter.

Comeback in play-offs

En toch zou het kunnen dat de fans Vanheusden toch nog in het Standard-shirt kunnen aanschouwen. Want zijn revalidatie verloopt verbazend goed. Dat hij nu al twee keer per week op het trainingsveld zou staan hadden ze in Luik niet verwacht. Een comeback in de play-offs zit er dus zeker in. Als Standard die play-offs tenminste haalt...

Poll: Zal Vanheusden nog kunnen spelen in de play-offs?

TAGS  I  Standard  I  Inter

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024