'Vercauteren maakt zich onmogelijk bij Antwerp, spelers zijn het kotsbeu'

'Vercauteren maakt zich onmogelijk bij Antwerp, spelers zijn het kotsbeu'
Donderdag 01 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Frank Vercauteren staat sinds het begin van het huidige kalenderjaar aan het roer bij Royal Antwerp FC. De ervaren Vercauteren zorgde snel voor goede resultaten, maar toch is niet iedereen fan van de trainer.

Zo heeft Vercauteren zich blijkbaar niet populair gemaakt bij zijn spelersgroep. Sport/Voetbalmagazine weet dat enkele keuzes van de coach niet in goede aarde zijn gevallen bij de spelers. "Over Frank Vercauteren heerst er verdeeldheid in de kleedkamer", laat het weekblad noteren.

"Sommigen verwijten hem smaakloze trainingen en vooral de terugkeer in de gratie van Didier Lamkel Zé, met wie een deel van de groep eigenlijk definitief gebroken had", voegt Sport/Voetbalmagazine er verder nog aan toe.

Té defensief

Daarnaast melden sommige bronnen ook nog dat enkele topspelers niet te spreken zijn over "de té defensieve aanpak van Vercauteren". Het zijn dan voornamelijk aanvallers die vinden die ze te veel verdedigend werk moeten opknappen tijdens wedstrijden en daardoor frisheid missen in de zone van de waarheid.

Onder Ivan Leko kregen spelers als Lior Refaelov meer vrijheid en dat stelde die jongens dan weer in staat om matchen te beslissen. Ook nu zijn de aanvallers van The Great Old nog steeds beslissend, maar ze zijn het stilaan wel kotsbeu dat ze zoveel defensieve taken krijgen.

Poll: Vind jij Frank Vercauteren een goede trainer?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024