‘Paulo Dybala verlaat Juventus, zijn toekomst ligt bij déze topploeg’

‘Paulo Dybala verlaat Juventus, zijn toekomst ligt bij déze topploeg’
Zaterdag 10 april 2021 - 12:00   I   door Redactie

Paulo Dybala gaat in de zomer vertrekken bij Juventus. De 27-jarige Argentijn zit al een tijdje op een dood spoor bij zijn huidige werkgever en wil absoluut vertrekken. Ondanks een moeilijk seizoen, mag Dybala wel nog hopen op een grote transfer.

Dybala werd ooit bestempeld als The next big thing in het mondiale voetbal, maar ergens is het toch fout gelopen. De aanvaller schopte het tot bij Juventus en deed het daar niet onaardig… Tot Cristiano Ronaldo arriveerde. Door de aanwezigheid van CR7 verdween Dybala steeds meer uit beeld in Turijn.

Dybala leefde niet genoeg voor zijn sport, sukkelde met blessure en de onderhandelingen tussen over een nieuwe deal schoten ook al niet op. Dat alles samen maakt dat beide partijen straks uit elkaar gaan, zo melden enkele Italiaanse media en transferexperts. Juve en Dybala zijn op elkaar uitgekeken.

Pochettino

De toekomst van Dybala zou in Parijs liggen. PSG-trainer Mauricio Pochettino wil zijn landgenoot dolgraag naar het Parc des Princes halen. De onderhandelingen over een transfer zouden al aan de gang zijn en de goede kant uitgaan.

 

TAGS  I  PSG  I  Juventus

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024