Beerschot verrast mogelijk met komst van toptrainer 

Beerschot verrast mogelijk met komst van toptrainer 
Zaterdag 24 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Begin dit seizoen stond Hernan Losada (38) nog aan het roer bij Beerschot. Rond de jaarwisseling besliste de Argentijn echter plots om de mensen op het Kiel uit te zwaaien. Will Still (28) volgde Losada op, maar het is onduidelijk of de Britse Belg T1 blijft.

Still kreeg bij zijn aanstelling een contract als T1 ad interim tot juni. Hij ligt volgend seizoen nog onder contract bij Beerschot, maar dan wel als assistent-trainer. Hoewel het bestuur tevreden is over het functioneren van Still, bestaat er wel degelijk een scenario waarin die opnieuw T2 wordt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Still zou, nu hij heeft geproefd van het hoofdtrainerschap, natuurlijk graag T1 willen blijven. Al is het niet uitgesloten dat hij volgend seizoen bij Beerschot onder een andere trainer zal werken. Iemand met naam en faam, welteverstaan.

Nadenken

De kans bestaat immers dat het ambitieuze Beerschot straks uitpakt met de komst van een toptrainer. Beerschot én Still gaan nog eens goed nadenken over de toekomst. Over enkele weken zullen ze vervolgens de knoop doorhakken.

TAGS  I  Beerschot

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024