AA Gent draait tienkoppig KV Oostende door de gehaktmolen

Zondag 16 mei 2021 - 15:21   I   door Redactie

AA Gent heeft zondagnamiddag een ruime overwinning geboekt op het veld van KV Oostende. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck won met 0-4. Na een rode kaart voor doelman Guillaume Hubert ging KVO volledig kopje onder.

AA Gent kwam nooit in de problemen aan ’t Zeetje. Halverwege de eerste helft bracht Bezus zijn ploeg op voorsprong en nog voor rust hadden De Buffalo’s hun schaapjes op het droge. Nadat Hubert onoordeelkundig uitkwam en rood pakte, maakte Castro-Montes er op slag van rust nog 0-2 van.

Na de pauze maakten de bezoekers de match makkelijk dood. Via een eigen doelpunt van Vandendriessche en de tweede treffer van Bezus eindigde de partij finaal nog op 0-4. In het klassement van de Europe play-offs springt Gent voorlopig naar de leiding.