Transfermarkt: 'Benteke en Izquierdo terug naar JPL, 2 deals bij KRC Genk'

Transfermarkt: 'Benteke en Izquierdo terug naar JPL, 2 deals bij KRC Genk'
Maandag 17 mei 2021 - 11:50   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Christian Benteke is weldra einde contract bij Crystal Palace. De spits zou de overstap naar de Jupiler Pro League kunnen maken. Antwerp is érg geïnteresseerd.

*Antwerp hoopt ook met José Izquierdo aan de haal te gaan. De Colombiaan staat ook op het verlanglijstje van zijn ex-werkgever Club Brugge.

*Anderlecht gaat all-in om Lukas Nmecha aan te trekken. Paars-wit wil stevig investeren om de spits definitief weg te halen bij Manchester City.

*KRC Genk aast op de Braziliaanse spits Rodrigo Muniz. Hij zou de vervanger van Paul Onuachu kunnen worden. Verdediger Mujaid Sadick komt dan weer zo goed als zeker over van Deportivo.

*AA Gent staat op het punt om Joseph Okumu aan te trekken. De clubleiding bracht al een bod uit op de Keniaanse verdediger van Elfsborg.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024