‘Real Madrid grijpt zwaar in, Eden Hazard én Thibaut Courtois vertrekken’

‘Real Madrid grijpt zwaar in, Eden Hazard én Thibaut Courtois vertrekken’
Donderdag 20 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Real Madrid plant een grondige zomerschoonmaak. Voorzitter Florentino Perez is van plan om met de grove borstel door de huidige kern te gaan en de ploeg een nieuw gezicht te geven.

Zoals vorig weekend al uitlekte, zal Zinédine Zidane na afloop van dit seizoen opstappen bij Real Madrid. De Franse oefenmeester houdt het voor bekeken als coach van De Koninklijke en dat zal flink wat veranderingen met zich meebrengen.

Spaanse bronnen rond Real Madrid melden dat Florentino Perez van plan is om een nieuwe superploeg te smeden. Maar eerst en vooral wil de preses enkele van de huidige topspelers/grootverdiensers de deur wijzen.

Sergio Ramos (einde contract), Luka Modric, Raphaël Varane, Gareth Bale, Mariano Diaz, Isco, Eden Hazard én Thibaut Courtois zouden moeten vertrekken. Dat Hazard weg moet is geen verrassing. Dat ook Courtois genoemd wordt als vertrekker, is dan weer erg opvallend.

Nieuwe coach, nieuwe wetten

Courtois was dit seizoen één van de beste en belangrijkste spelers bij Real Madrid. Toch zou hij moeten vertrekken. Er doen geruchten de ronde dat de opvolger van Zidane, die overigens nog niet bekend is, een andere keeper wil. En dus zou Courtois moeten opkrassen.

Poll: Begrijp jij dat Real Madrid Courtois wil verkopen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024