Transfermarkt: Henry naar Belgische topclub, onverwachte toptransfer bij RSCA?

Transfermarkt: Henry naar Belgische topclub, onverwachte toptransfer bij RSCA?
Donderdag 20 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Paul Mukairu zou op weg zijn naar Inter. Dat zou om en bij de 7,5 miljoen euro veil hebben voor de speler van Anderlecht. RSCA huurt Mukairu, maar heeft een aankoopoptie van 3 miljoen euro. Het kan dus meteen winst maken.

*Thomas Henry staat voor een overstap naar AA Gent. De Buffalo’s zouden al een akkoord hebben met de goalgetter van OH Leuven.

*KRC Genk heeft een bod uitgebracht op Yerson Mosquera. Het hoopt Club Brugge, dat eveneens interesse toont, te snel af te zijn.

*Club Brugge en Leeds United gaan volgende week praten over een transfer van Noa Lang. De Engelsen zouden 25 miljoen euro veil hebben voor Lang.

*Eden Hazard én Thibaut Courtois zouden na dit seizoen moeten vertrekken bij Real Madrid, zo melden Spaanse bronnen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024