"Ik zou het wel weten... Noa Lang is Manchester City-materiaal"

Vrijdag 21 mei 2021 - 22:00   I   door Redactie

Noa Lang heeft er ongetwijfeld een bewogen dagje opzitten. De Nederlander hielp Club Brugge donderdagavond aan de titel, maar tijdens het kampioenenfeest liet Lang zich van zijn minste kant zien. Het neemt niet weg dat Filip Joos fan is van de voetballer Lang.

"Lang moet altijd mee met Oranje", vertelde Joos in de podcast 90 Minutes. "De Nederlanders denken gewoon nog dat het in een ploeg met Vormer en Dost niet moeilijk is om uit te blinken. Als ik zou moeten kiezen tussen Steven Berghuis (Feyenoord) of Noa Lang, zou ik het wel weten."

"Heb je Berghuis al eens iets zien doen in een moeilijke match? Lang is een veel modernere voetballer", gaat Joos verder. "Ik zeg niet dat hij er zou raken, maar Lang is Manchester City-materiaal", doet de commentator een straffe uitspraak over het goudhaantje van Club Brugge.

"Dat is toch raar"

Joos legde vervolgens uit waarom hij dat vindt. "Qua zwenken, op verschillende plekken opduiken, de bal bijhouden... Als Lang een Belg was, zouden we hem meenemen naar het EK. En dat terwijl we veel meer aanvallende weelde hebben dan Nederland. Dat is toch raar."

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland  I  Manchester City  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024