'Eden Hazard wil komst van superster ontlopen en zet Real voor het blok'

'Eden Hazard wil komst van superster ontlopen en zet Real voor het blok'
Maandag 24 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Zeggen dat dit niet het seizoen van Eden Hazard was zou de understatement van het jaar zijn. En omdat de Rode Duivel dat zelf ook wel beseft wil hij nu absoluut weg bij Real Madrid.

Hazard is er van overtuigd dat de grote oorzaak van zijn falen bij de Koninklijke niet zozeer bij hemzelf ligt, maar wel bij de club. Te veel tegenkanting vanuit het bestuur, van de supporters, zelfs vanuit de ploeg en zeker van de media.

De aanvallende middenvelder beseft dat hij in deze omstandigheden niet kan aarden en wil nu zélf Real Madrid verlaten. Met dat nieuws pakt El Chiringuito uit. Het Spaanse medium stelt dat Hazard vreest dat hij door de mogelijke komst van Kylian Mbappé helemaal uit beeld zou verdwijnen.

Daarom dat de Rode Duivel wil anticiperen en een terugkeer naar Chelsea wil forceren, waar hij voor zijn vertrek in 2019 naar Spanje zo wist te excelleren. Te nemen of te laten. En daar zou Real Madrid - dat sowieso al zware twijfels had over zijn toekomst - aan toegeven.

50 miljoen euro

Daarom ook dat Hazard voor slechts 50 miljoen euro weg kan. Dat is minder dan de helft van de transfersom die de Madrilenen twee jaar geleden nog moesten ophoesten om hem weg te halen bij Chelsea. Als dat geen signaal is.

Poll: Doet Hazard er verstandig aan Real Madrid te verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024