Transfermarkt: Bacca terug naar Jupiler Pro League, 20 (!) miljoen voor RSCA?

Transfermarkt: Bacca terug naar Jupiler Pro League, 20 (!) miljoen voor RSCA?
Dinsdag 01 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Carlos Bacca is in beeld bij de Belgische top. Zowel Club Brugge als Antwerp toont interesse in de 34-jarige spits van Villarreal.

*Club Brugge en Antwerp strijden ook om Michel-Ange Balikwisha. Het grote talent van Standard is beschikbaar voor zo’n 7 miljoen euro.

*Ook Renaud Emond zou kunnen terugkeren in de Jupiler Pro League. De spits van Nantes geniet interesse van een niet nader genoemde Belgische eersteklasser.

*Arsenal toont meer dan gewone belangstelling voor Albert Sambi Lokonga. Anderlecht wil de speler verkopen - idealiter voor 15 à 20 miljoen euro.

*Romelu Lukaku begeeft zich steeds meer richting de Premier League. Chelsea wil de Rode Duivel terug en heeft daar bijna 100 miljoen euro voor over. De onderhandelingen met Inter zouden in een eindfase zitten.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024