Carlo Ancelotti neemt deze beslissing over vertrek van Hazard en Courtois

Carlo Ancelotti neemt deze beslissing over vertrek van Hazard en Courtois
Dinsdag 01 juni 2021 - 22:00   I   door Redactie

Carlo Ancelotti (61) is de nieuwe hoofdcoach van Real Madrid. Dat maakte de Madrileense grootmacht dinsdagavond bekend. De vraag is nu onder meer wat Ancelotti van plan is met Rode Duivels Thibaut Courtois (29) en Eden Hazard (30).

Een nieuwe trainer legt altijd andere accenten. En bij een topclub als Real Madrid is het niet uitgesloten dat een nieuwe T1 zelf nieuwe (top)spelers aanbrengt. Het is dan ook niet onlogisch dat er twijfels zijn rond tal van spelers.

Na twee magere seizoenen staat Hazard bijvoorbeeld serieus ter discussie binnen Real Madrid. Sommige bobo's zien de aanvaller liefst zo snel mogelijk vertrekken. In de entourage van Hazard valt echter te horen dat onze landgenoot een eerlijke kans zal krijgen van Ancelotti.

Ancelotti is niet van plan om Hazard zomaar op te geven. Tijdens de voorbereiding zal Hazard zich mogen bewijzen. Aan Courtois twijfelt Ancelotti niet - waarom zou hij ook? De gewezen doelman van KRC Genk heeft een ijzersterk seizoen achter de rug en was ook in het titelseizoen al één van de beste en belangrijkste spelers.

Concurrent voor Hazard?

In principe zullen Courtois én Hazard ook volgend seizoen actief zijn bij Real Madrid. Al zal de huidige kern van De Koninklijke ook een grondige opknapbeurt krijgen. Het is dus niet uitgesloten dat er straks nog een extra concurrent voor Hazard wordt gehaald.

Poll: Vind jij Carlo Ancelotti de juiste trainer voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024