'Verrassend: Noa Lang door Dendoncker aan nieuwe club geholpen'

'Verrassend: Noa Lang door Dendoncker aan nieuwe club geholpen'
Zondag 06 juni 2021 - 16:00   I   door Redactie

Dé sensatie bij Club Brugge het afgelopen seizoen was Noa Lang. Nog altijd zijn de Ajax-supporters er niet goed van dat hun club de succesvolle flankaanvaller zomaar liet gaan.

Maar nu blijkt dat die transfer niet echt op een normale manier is tot stand gekomen. Want eigenlijk stond Lang zelf helemaal niet te springen om naar Club Brugge te komen. Dat vertelt Andres Dendoncker, de broer van Rode Duivel Leander, in de Krant van West-Vlaanderen.

Dendoncker werkt als makelaar bij 'Wasserman', het managementbureau dat de behartigen van Lang behartigt. In het weekblad vertelt hij dat hij zélf contact opgenomen heeft met Club Brugge over de Nederlander.

De Brugse scoutingscel boog zich erover, maar omdat Lang een ‘slechte naam’ had bij Ajax en blauw-zwart niet opnieuw dezelfde miserie wilde meemaken als met Emmanuel Dennis, werd Dendoncker aanvankelijk afgescheept.

Overtuigd door Clement

Bij Wasserman waren ze er echter van overtuigd waren dat Lang een goede match zou zijn met Club Brugge en dus bleef Andres Dendoncker aandringen. Terzelfdertijd werd ook Lang zelf overtuigd door Philippe Clement. Met de bekende gevolgen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024