'Club Brugge gaat opnieuw speler van Manchester United binnenhalen'

'Club Brugge gaat opnieuw speler van Manchester United binnenhalen'
Vrijdag 11 juni 2021 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge gaat een drukke zomer tegemoet. Niet alleen wordt er langs alle kanten aan de de huidige sterkhouders getrokken, ook moet de Belgische landskampioen op zoek naar versterkingen.

Britse en Spaanse media weten dat Club Brugge van plan is om opnieuw bij Manchester United te gaan shoppen. Na de tegenvallende uitleenbeurt van Tahith Chong wil blauw-zwart nu Facundo Pellistri weghalen bij The Red Devils.

De 19-jarige Uruguayaan was ook in januari al nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge. Toen opteerde de vleugelaanvaller echter voor een tijdelijke overstap naar Deportivo Alaves. Die ploeg wil Pellistri graag houden, maar ook Club Brugge moeit zich opnieuw met de zaken.

Meer zelfs: volgens het Spaanse Noticias de Alva zal Pellistri effectief de overstap naar Club Brugge maken. Blauw-zwart zou een groter deel van Pellistri’s loon kunnen overnemen en dat zien ze bij Manchester United wel zitten.

Champions League

Verder beschikt Club Brugge ook over een niet te onderschatten troef. Dat de Bruggelingen straks opnieuw Champions League spelen, zou Pellistri dan weer over de streep getrokken hebben. Volgens Noticias de Alva zou de overgang snel in orde moeten zijn.

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Deportivo Alaves

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024