Thibaut Courtois verbaast in aanloop naar EK: "Dát heeft me mijn relatie gekost"

Thibaut Courtois verbaast in aanloop naar EK:
Zaterdag 12 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is tegenwoordig samen met het Israëlische model Mishel Herzig, maar met zijn ex Marta Dominguez heeft hij twee kinderen. Waarom die relatie op de klippen liep onthulde hij recent.

In het programma 'Het EK van de Duivels' nodigde Ben Crabbé op Eén telkens een andere (ex-)Rode Duivel uit om een vorig EK onder de loep te nemen. In de voorlaatste aflevering was dat Thibaut Courtois.

Met de Rode Duivel ging Crabbé dieper in op het EK 2016 waar België in de kwartfinales op een pijnlijke manier werd uitgeschakeld. Vooral Courtois trok zich die eliminatie hard aan en was razend, met name op bondscoach Marc Wilmots.

Prikkelbaar

“Zonder er dieper op in te gaan kan ik stellen dat het EK van 2016 me mijn relatie heeft gekost”, verbaasde de doelman zowat iedereen. “Ik was anders na dat toernooi. Ik was een beetje prikkelbaar."

"Als je dan niet teleurgesteld bent, dan is er iets mis met je", vervolgde hij. Om daarna nog een voorbeeld te geven van iets wat zeker een invloed had op zijn gezin. "Ik had bijvoorbeeld ook geen zin meer om op vakantie te gaan."

Marta Dominguez

Of er andere vrouwen in het spel waren, liet Courtois dus in het midden, maar op een bepaald moment was zijn relatie met Marta Dominguez (zie foto onder) dus voorbij. Maar nu hij terug in Madrid voetbalt (voorheen bij Atlético, nu bij Real) kan hij wel opnieuw zijn kinderen zien.
 

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Atlético  I  Voetbal

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024