Rode Duivel snapt niets van zijn niet-selectie: "Martínez is nooit komen kijken"

Rode Duivel snapt niets van zijn niet-selectie:
Zondag 13 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

26 spelers heeft Roberto Martínez geselecteerd voor het EK, maar als het van de Spanjaard afhing waren er dat wellicht nog een stuk meer geweest. En dat werkt ook in de omgekeerde richting.

Want er zijn nog wel wat spelers die er graag hadden bij geweest. Zeker als ze 60 caps achter hun naam hebben staan. Zo laat Kevin Mirallas (33) in La Dernière Heure zijn onvrede blijken over zijn niet-selectie.

"Mijn makelaar had contact met de bondscoach en hij vertelde dat hij mij volgde in Turkije. Hij was tevreden over mij, maar is nooit zelf komen kijken. Ik had graag een uitleg gehad, want in de selectie van 26 zitten toch spelers die niet al te veel speelden bij hun club.

Spaanse roots

"Ik was er graag bij geweest", besluit Mirallas die door zijn Spaanse roots ook wel een band had met Martínez. Maar dat heeft dus duidelijk niet geholpen om de bondscoach over de streep te trekken.

Mirallas is sinds het afgelopen seizoen een vrije speler, nadat zijn conctract bij het Turkse Gaziantep ten einde liep. Hij was in de voorbije jaargang goed voor zeven doelpunten en zes assists in 31 matchen. 

Poll: Vind jij dat Mirallas er bij had moeten zijn op het EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland  I  Voetbal  I  Gaziantep

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024