Roberto Martínez komt met verbazingwekkend nieuws over De Bruyne én Hazard

Roberto Martínez komt met verbazingwekkend nieuws over De Bruyne én Hazard
Maandag 28 juni 2021 - 17:56   I   door Redactie

Niet alleen België, maar héél Europa kijkt met argusogen naar de toestand van Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Hoe erg is hun blessure? Kunnen ze spelen tegen Italië? Hoe zit het met de rest van het EK? De bondscoach lichtte een tip van de sluier.

Op de persconferentie van maandag was het uiteraard één van de eerste onderwerpen die aangesneden werden. "Positief voor beiden, ze blijven bij de groep en hebben geen structurele schade", opende Roberto Martínez positief.

Om dan meteen het enthousiasme (zwaar) te temperen. "Maar we racen tegen de tijd. Vrijdag volgt al de volgende match, hen volledig fit zien wordt moeilijk. Maar we gaan hen monitoren. Maar als we de halve finale zouden halen, kunnen ze sowieso spelen."

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

Goed nieuws dus met het oog op het vervolg van het toernooi, maar slecht nieuws met het oog op Italië. En dat is de enige match die telt. Want als de Rode Duivels vrijdag in de kwartfinale het onderspit moeten delven, komt er geen vervolg van het toernooi.

Dubbel

En het blijft ook dubbel. Want waar van De Bruyne verwacht werd dat hij Italië sowieso ging halen, werd er bij Hazard vanuit gegaan - ook door hemzelf - dat hij een kruis mocht maken over zijn EK. Bij beiden pakt het dus omgekeerd uit. Maar of de balans dan positief is...

Poll: Zie jij België de halve finale halen zonder De Bruyne en Hazard?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024