Gefrustreerde Cristiano Ronaldo moét nog iets kwijt over Rode Duivels

Gefrustreerde Cristiano Ronaldo moét nog iets kwijt over Rode Duivels
Dinsdag 29 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo moest zondagavond afdruipen in Sevilla. De 36-jarige sterspits kon Portugal niet behoeden van een nederlaag tegen België. Na de EK-exit heeft Ronaldo nu van zich laten horen.

Via de sociale media stuurde Ronaldo, na de match duidelijk al gefrustreerd, een boodschap de wereld in. CR7 kwam nog eens terug op het duel tegen de Rode Duivels en het toernooi in zijn geheel. “Het werd niet het resultaat dat we wilden en we moeten het toernooi vroeger dan gedacht verlaten", begint Ronaldo.

Trots

"Toch mogen we trots zijn op de afgelegde weg. We hebben alles gegeven om onze Europese titel te verlengen en de spelers hebben bewezen dat ze het Portugese volk nog steeds blij kunnen maken", voegt de Portugees er nog aan toe.

Waarna Ronaldo zich tot de supporters richt: "Onze onvermoeibare fans hebben ons van begin tot eind gesteund. We hebben gelopen en gevochten voor jullie. Ondanks het feit dat we ons doel niet hebben bereikt, wil ik jullie allemaal oprecht bedanken."

En tot slot wil de aanvaller van Juventus ook nog iets kwijt over de Rode Duivels. Hij wenst onze nationale ploeg proficiat én succes: “Proficiat aan België en veel succes aan alle teams die nog in het toernooi zitten. Wat ons betreft: wij komen sterker terug. Força Portugal!"

De boodschap op Instagram:

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024