Transfermarkt LIVE: Superspits voor Anderlecht, Club opnieuw geklopt door Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Superspits voor Anderlecht, Club opnieuw geklopt door Antwerp?
Vrijdag 09 juli 2021 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht zou voor 5 miljoen euro de 26-jarige Florin Tanase van Steaua Boekarest binnenhalen als vervanger voor Nmecha. Hij scoorde vorig seizoen 24 keer in 34 wedstrijden.

*Opnieuw lijkt Club Brugge geklopt te worden door Antwerp. De Nigeriaanse middenvelder Alhassan Yusuf (20) zou immers van IFK Göteborg naar de Bosuil overkomen en niét naar het Jan Breydelstadion.

*Jérémy Doku zou de belangstelling van Liverpool naast zich neerleggen en ervoor kiezen bij Stade Rennes te blijven.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Manchester United verhuurt Tahith Chong na Club Brugge nu aan de Engelse tweedeklasser Birmingham City.

* Thibault Vlietinck (23) verlengde zijn contract bij Club Brugge met één seizoen en vertrekt opnieuw op uitleenbasis naar OH Leuven.

*Albert Sambi Lokonga is op een haar na rond met Arsenal. Anderlecht zou om en bij de 20 miljoen euro verdienen aan de verkoop van zijn kapitein.

*Club Brugge moet dan toch vrezen voor een vertrek van Charles De Ketelaere. Volgens Italiaanse media lopen er zelfs al gesprekken tussen Club en AC Milan.

*Club Brugge maakt jacht op Oussama Idrissi. De winger van Sevilla is wel nogal duur. In Spanje wordt gewag gemaakt van een vraagprijs van 12 miljoen euro.

*Anderlecht en Club Brugge denken aan Julien Ngoy. De 23-jarige Belg heeft een goed seizoen achter de rug bij Eupen en ligt er nog één jaar onder contract.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Noa Lang zou toch nog kunnen vertrekken bij Club Brugge. Hij geniet nog steeds interesse van Leeds United.

*Radja Nainggolan zal deze zomer wellicht definitief vertrekken bij Inter. De Belg hoopt op een terugkeer naar Cagliari en de gesprekken gaan de goede kant uit.

*PSG maakt nu ook werk van de komst van Paul Pogba. De Fransen hopen Pogba weg te halen bij Manchester United.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024