Transfermarkt LIVE: Lang weg bij Club Brugge, Ryan en Tau terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Lang weg bij Club Brugge, Ryan en Tau terug naar België?
Zaterdag 10 juli 2021 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht heeft Artem Dovbyk op het oog als nieuwe spits. De 24-jarige aanvaller van Dnipro scoorde op het EK nog tegen Zweden.

*Villarreal heeft een bod van 15 miljoen euro uitgebracht op Arnaut Danjuma. Bournemouth wil echter meer geld krijgen voor de gewezen smaakmaker van Club Brugge.

*Club Brugge heeft een akkoord met Tyrell Malacia, maar Feyenoord vraagt zomaar even 11 miljoen euro voor zijn beloftevolle linksback.

*Michael Krmencik is overbodig bij Club Brugge. De spits heeft verschillende opties in het buitenland, maar kan ook rekenen op Belgische interesse. Of Krmencik open staat voor een andere club in België, moet nog blijken.

*Jelle Van Damme is ondertussen 37, maar sluit niet uit dat hij een comeback maakt als profvoetballer. De ex-speler van Anderlecht, Antwerp en Standard is zijn conditie blijven onderhouden en heeft nog ambitie.

*Elias Cobbaut is aan zijn laatste weken bezig bij Anderlecht. Vincent Kompany rekent niet meer op de verdediger en duwt hem naar de exit in het Lotto Park.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Zinho Vanheusden verhuist niet naar Club Brugge of Standard. Inter gaat onze landgenoot verhuren aan een Italiaanse club. Cagliari en Genoa maken de beste kans om Vanheusden over te nemen.

*Leeds United drukt door voor Noa Lang en de speler zelf wil graag naar Engeland. Club Brugge wil enkel meewerken bij een bod van minimum 25 miljoen euro.

*Mathew Ryan kan naar Real Sociedad, maar ook AA Gent zou in de markt zijn voor de ex-doelman van Club Brugge.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Barcelona en Atlético Madrid zijn aan het onderhandelen over een straffe ruildeal. Antoine Griezmann zou kunnen terugkeren naar Atlético, terwijl Saul Niguez naar Camp Nou zou verhuizen.

*Barcelona heeft overigens dringend geld nodig. Daarom hoopt het om Clement Lenglet eerstdaags te slijten aan Everton.

*Inter is na het vertrek van Achraf Hakimi (naar PSG) op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Hector Bellerin van Arsenal is nadrukkelijk in beeld. Ook Denzel Dumfries (PSV) staat op het verlanglijstje van de Italiaanse landskampioen.

*Liverpool houdt de situatie van Adama Traoré in de gaten. The Reds denken eraan om de Spaanse winger weg te halen bij Wolverhampton. Liverpool zou een bod van 40 miljoen euro willen uitbrengen op Traoré. 

*Kurt Zouma kan Chelsea inruilen voor AS Roma. José Mourinho hoopt alvast op de komst van de Franse verdediger.

Poll: Zou jij Krmencik graag zijn kans zien krijgen bij een andere Belgische club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024