Van den Brom haalt zwaar uit naar zijn sterkhouders: "Beviel me absoluut niet"

Van den Brom haalt zwaar uit naar zijn sterkhouders:
Maandag 12 juli 2021 - 12:00   I   door Redactie

KRC Genk speelde zaterdag 1-1 gelijk in een oefenmatch tegen Groningen. Maar dat was absoluut niet naar de zin van John van den Brom die met het oog op de Supercup zijn manschappen ervan langs gaf.

Komende zaterdag speelt KRC Genk als bekerwinnaar om de Supercup tegen landskampioen Club Brugge. Maar dan zal het volgens de Genkse trainer toch een heel stuk beter moeten.

"Alles ligt nog open voor de Supercup", bromde de Nederlander in Het Nieuwsblad. "De meer ervaren jongens hebben mij absoluut niet overtuigd. Onze eerste helft beviel mij niet. We werden gewoon afgebluft. Groningen was veel agressiever. Wie niet in duel gaat, komt in de problemen."

Na een korte drankpauze en de nodige tactische bijsturingen nam de thuisploeg wel de bovenhand schrijft de krant nog. "Maar dat moet uit henzelf komen", briesde Van den Brom verder. "Nu goed, dat is de volgende stap. Wedstrijden zijn belangrijk."

Vrijdag nieuwe test

"Maar ook op de trainingen geef ik mijn ogen de kost. Vrijdag spelen we tegen AZ. Vier keer 30 minuten. Dat wordt een nieuwe test voor iedereen." Zeker de sterkhouders weten dus dat ze een tandje zullen moeten bij steken.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Groningen  I  AZ

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024