Transfermarkt LIVE: Zware investering voor Anderlecht, Amerikaan voor Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Zware investering voor Anderlecht, Amerikaan voor Antwerp?
Vrijdag 16 juli 2021 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht wil na Benito Raman nog zwaar investeren en drie versterkingen binnenhalen. Vervangers voor Lukas Nmecha en Sambi Lokonga en nog een extra speler.

*De overgang van Lukas Nmecha van Manchester City naar Wolfsburg is officieel gemaakt.

*Ook Rode Duivel Sébastiaan Bornauw trekt naar Wolfsburg. Hij komt over van FC Köln.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Anderlecht heeft iedereen verrast met de komst van Benito Raman van Schalke 04, maar wil nu ook nog een topspits ter vervanging van Lukas Nmecha binnenhalen.

*Schalke 04 zat niet stil en haalde meteen Dries Wouters weg bij KRC Genk, waar de middenvelder niet meer aan de bak kwam.

*Antwerp staat op het punt om de Amerikaanse international Sam Vines (22) van de MLS-club Colorado Rapids aan te trekken.

*Yari Stevens, die vorig seizoen uitkwam voor Club NXT in 1B, trekt naar AA Gent. De 17-jarige rechtsachter tekende voor één jaar met optie.

*Chelsea zou bij Juventus een bod van 100 miljoen hebben neergelegd voor EK-winnaar Federico Chiesa.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024