Anderlecht-speler slaat op hol: "Ik kan één van beste spelers van competitie worden"

Anderlecht-speler slaat op hol:
Vrijdag 13 augustus 2021 - 10:00   I   door Redactie

Wat een zege tegen een (nietige) Europese tegenstander allemaal niet teweeg kan brengen. De 2-1 tegen het Albanese Laçi vrijdagavond was blijkbaar genoeg voor Benito Raman om te gaan dromen.

Aan zelfvertrouwen heeft Benito Raman nooit gebrek gehad en een goed eerste uur tegen Laçi versterkte dat gevoel alleen maar. "Ja, ik ben tevreden met mijn prestatie, al had ik moeten scoren. Maar ik was moe, kon de bal niet goed kadreren", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Ik heb op korte tijd vijf wedstrijden gespeeld, ik was dat niet meer gewoon. Maar het gaat steeds beter met de conditie. Ik probeer veel druk te zetten, ze hebben mij naar hier gehaald om mee de anderen te helpen. In het begin was het wel moeilijk: nieuwe spelers, nieuwe omgeving." Maar die aanpassingsperiode is voorbij.

Duitsland

"De laatste twee matchen ging het beter en dat ik zal de komende matchen nog groeien. Vier jaar in Duitsland hebben mij sterker gemaakt, hier kan ik een van de beste spelers van de competitie worden. Aan mij om dat te tonen." Na zijn uitspraken zal dat inderdaad moeten.

Poll: Kan Raman volgens jou inderdaad één van de beste spelers van de competitie worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Laçi

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024