Anderlecht scoort aan lopende band en veegt de vloer aan met KV Mechelen

Zondag 12 september 2021 - 15:23   I   door Redactie

De wegen van het voetbal zijn ondoorgrondelijk. Waar Anderlecht na één helft alweer op weg leek naar puntenverlies maakte het na rust KV Mechelen bijzonder zwaar af.

Anderlecht-KV Mechelen 7-2

Niemand die dit echter had zien aankomen. Want kwam paars-wit nog op voorsprong via Raman, dan had KV Mechelen overduidelijk het betere van het spel en bracht Storm de bezoekers nog voor rust verdiend op gelijke hoogte.

Maar in de kleedkamer onderging Anderlecht een transformatie. Na amper 4 minuten scoorde nieuwkomer Kouamé de 2-1 en daarna ging het opeens héél snel. Kouamé met zijn tweede, vervolgens Murillo, Amuzu, Verschaeren en Zirkzee zorgden voor 7-1.

Vernedering

De late tegentreffer van Kaya was amper een doekje voor het bloeden. De vernedering was compleet. Met de zege doen de Brusselaars een uitstekende zaak en klimmen ze voorlopig zelfs naar de vierde plaats.