Anderlecht en Club lossen elkaar niet in spektakelmatch met verrassende goals

Zondag 03 oktober 2021 - 15:21   I   door Redactie

In wat dé topper van het weekend was hebben Anderlecht en Club Brugge elkaar in evenwicht gehouden. Een terechte uitslag met evenwel een vreemd verloop.

Anderlecht-Club Brugge 1-1

Want waar de thuisploeg in de eerste helft een stuk beter was dan de bezoekers was het wel de kampioen die met 0-1 de kleedkamer introk. En dat door een hallucinante blunder van Hendrik Van Crombrugge wel.

De Anderlecht-keeper speelde de bal na een kwartier onbegrijpelijk in de voeten van Mats Rits die simpel kon scoren. Dat Van Crombrugge daarna nog een paar goede saves deed, maakte amper iets goed.

In de tweede helft was paars-wit een stuk minder dan voor rust, maar toch kon het een kwartier voor tijd gelijkmaken. Dankzij een slimme ingeving van Benito Raman. Hij was amper ingevallen of hij verraste iedereen en dus ook Mignolet met een schot in de korte hoek.