KRC Genk kan het niet geloven: "Op straffe van een 0-5-nederlaag"

KRC Genk kan het niet geloven:
Donderdag 18 november 2021 - 22:00   I   door Redactie

Heisa in de Jupiler Pro League. KRC Genk slaat wild om zich heen omdat het eind januari drie speeldagen lang tot 10 internationals gaat missen.

Dat komt door twee extra WK-kwalificatiewedstrijden in andere continenten plus ook nog de Africa Cup. KRC Genk heeft de pech dat het net veel internationals uit die contreien heeft, maar pikt het niet dat de Jupiler Pro League geen ruimte voorziet in de kalender en de competitie (en de beker) gewoon doorlopen.

"De Pro League voorziet in de kalender twee blokken om inhaalwedstrijden af te werken, tussen 18 en 20 januari en tussen 8 en 10 februari", wilde een razende Dimitri De Condé zelf iets wijzigen.

"Dat voorstel is van tafel geveegd omdat die blokken voorbehouden zijn om wedstrijden in te halen die zouden zijn afgelast omwille van winterse condities. Dus die data worden gereserveerd voor clubs die niet in staat zijn om hun veld speelklaar te krijgen door winterse omstandigheden."

Forfaitnederlaag

"Ongelooflijk. Ik garandeer hier op straffe van een 0-5 nederlaag dat KRC Genk áltijd in staat is om zijn veld speelklaar te krijgen. In een professionele competitie zouden álle clubs dat moeten kunnen garanderen.” Een dure eed, maar wel één die toont hoe woest de Limburgers hierom zijn.

Poll: Vind je dat De Condé gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024