Charleroi-KVO bijna afgelast, ook matchen Club en Anderlecht in gevaar?

Charleroi-KVO bijna afgelast, ook matchen Club en Anderlecht in gevaar?
Vrijdag 10 december 2021 - 20:19   I   door Redactie

Het is opnieuw die tijd van het jaar. Als de eerste sneeuw valt begint het afgelastingen te regenen. Vrijdagavond was het met Charleroi-KV Oostende bijna van dat. De vraag is echter hoeveel miserie er dit weekend nog volgt.

Op Charleroi beschikken ze niet over een veldverwarming, wel over een zeil. Maar bij hevige sneeuwval vlak voor de match helpt dat uiteraard niet. En dus was het tot vlak voor de aftrap onzeker of de wedstrijd op een (licht) besneeuwd veld wel zou doorgaan.

"Het is op de limiet", kon Het Nieuwsblad noteren bij een eerste controle door de scheidsrechter. Een tweede ronde rond 20u15 wees uit dat de match toch kon doorgaan. Al zal het eerder een schaatspartij worden.

De vraag is nu of zaterdag onder meer Seraing-Anderlecht op een normale manier zal kunnen doorgaan. En wat met Club Brugge-Zulte Waregem zondag? In West-Vlaanderen heeft het vrijdag de hele dag zwaar geregend, waardoor het afwachten is of het veld niet te zwaar geleden zal hebben.

Poll: Vind je het kunnen dat Charleroi nog altijd geen veldverwarming heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Charleroi  I  Seraing  I  Zulte Waregem

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024