Club Brugge schrikt zich rot: "Ernstig probleem"

Club Brugge schrikt zich rot:
Zaterdag 11 december 2021 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge ging vorige zomer helemaal los op de transfermarkt met maar liefst een heel elftal nieuwkomers. Waarvan er helaas voor blauw-zwart maar weinig doorgebroken zijn.

Tibo Persyn is daar één van. De huurling van Inter maakte bij zijn debuut tegen... Zulte Waregem meteen indruk met een puike prestatie en de week daarna tegen Beerschot zelfs een knap doelpunt.

Maar daarna deemsterde hij volledig weg, waardoor de buitenwereld zich serieus vragen begon te stellen. Maar dat deden ze natuurlijk ook bij Club Brugge, waar ze tot een verrassende vaststelling kwamen. "Een ernstig probleem aan de hamstrings", schrijft Het Nieuwsblad

Philippe Clement gaat er in de krant ook dieper op in: "Iets waar hij vroeger ook geregeld last van had. We hebben de oorzaak nu hopelijk gevonden, maar het duurt enkele maanden vooraleer we dat lichaam volledig in balans krijgen."

Potentieel

"Met zijn snelheid en drive heeft hij nochtans potentieel. Vorige week is hij opnieuw beginnen te trainen. En dan moet hij nog verder bevestigen wat hij al getoond heeft op het veld." Hoe dan ook rekenen ze bij Club Brugge nog altijd op het toptalent.

Poll: Denk je dat Tibo Persyn in de toekomst een meerwaarde kan zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter  I  Zulte Waregem  I  Beerschot

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024