Simon Mignolet deelt ferme sneer uit aan Philippe Clement

Simon Mignolet deelt ferme sneer uit aan Philippe Clement
Woensdag 05 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Dat het afscheid tussen Philippe Clement en Club Brugge zo vlot verliep is omdat beide partijen op elkaar waren uitgekeken. Vooral tussen trainer en spelersgroep was het op, dat blijkt ook uit de woorden van Simon Mignolet.

De Rode Duivel stond na de oefenmatch van woensdag op winterstage tegen Karlsruher Het laatste Nieuws te woord en daarbij liet hij toch enkele opvallende uitspraken noteren. Dan wel geen rechtstreekse uithaal aan het adres van Philippe Clement weliswaar, maar toch.

"Een nieuwe coach en een nieuwe trainersstaf zorgt ervoor dat je met een fris gemoed aan het tweede deel van het seizoen kan beginnen", zei Mignolet onder meer letterlijk op camera. "Die nieuwe vibe kan er wel voor zorgen dat we als spelersgroep een boost krijgen."

En nog straffer: "Nieuwe gezichten, een nieuw elan, een nieuwe sfeer in deze spelersgroep is wat we nodig hadden. En daarmee kunnen we nu aan de slag." Je hoeft niet eens goed tussen de lijnen te kunnen lezen om te verstaan dat Clement niet meer verder kon met deze spelersgroep.

Poll: Snap je dat Mignolet dit zegt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Karlsruher

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024