Imke Courtois wijst 'zure' Tessa Wullaert terecht: "Bondscoach moet ingrijpen"

Imke Courtois wijst 'zure' Tessa Wullaert terecht:
Zondag 16 januari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Na de Gouden Schoen en de overwinning van Paul Onuachu werd er vooral over de zure reactie van Noa Lang gesproken, maar ook nipte verliezer Tessa Wullaert reageerde giftig na de winst van Janice Cayman.

En wie beter dan Imke Courtois om daar haar licht over te laten schijnen. De analiste was bij de Red Flames immers ploegmate van beide speelsters. In De Zondag geeft ze dan ook haar mening over de mogelijke gevolgen daarvan.

"Wat betreft Noa Lang en Tessa Wullaert: het zijn beide winnaars en op zich is ontgoocheling geen slechte eigenschap bij een topsporter. Alleen lijkt het me soms beter om dat niet onmiddellijk te doen. Ook als topsporter is de gunfactor een mooie eigenschap."

"Ik ken Janice heel goed", vervolgt Courtois in het weekblad. "Zij is een bijzonder aangename vrouw, een verbinder, en iemand die bovenal relativeert. En Tessa kennende, zal dat enkele dagen duren, en zal ze sommigen van antwoord dienen op het veld."

Bondscoach

Blijft de vraag hoe dat dan zal lopen als beiden elkaar opnieuw tegen het lijf lopen bij de nationale vrouwenploeg. "Als het écht voor problemen zou zorgen, moet bondscoach Yves Serneels maar ingrijpen. Dat komt wel goed", besluit ze.

Poll: Denk je dat de bondscoach moet ingrijpen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  Gouden Schoen

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022