'Kylian Hazard verrast Cercle met straffe overstap binnen Jupiler Pro League'

'Kylian Hazard verrast Cercle met straffe overstap binnen Jupiler Pro League'
Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Elke club heeft zo zijn lastpost. Bij Cercle Brugge is dat Kylian Hazard, die al een tijdje in de B-kern vertoeft. Maar nu zit er eindelijk een oplossing aan te komen. Alleen is nog niet duidelijk in welke vorm.

De jongere broer van Eden en Thorgan staat bij groen-zwart al langer op non-actief wegens een gebrek aan professionaliteit. Een mogelijke terugkeer naar de A-kern (onder meer coach Yves Vanderhaeghe vroeg daarom) werd door het bestuur consequent geweigerd.

Ondanks een contract tot 2023 wilde Cercle Brugge Hazard afgelopen zomer dolgraag kwijt. De interesse van verschillende teams uit de Jupiler Pro League draaide op niets uit, en ook een nakende deal met Moeskroen werd uiteindelijk afgeblazen.

Volgens Het Nieuwsblad probeert groen-zwart de 26-jarige Hazard nu te lozen door zijn contract te ontbinden. Maar Waalse bronnen melden dat een andere JPL-club net daarop zit te azen. Met name Charleroi - dat in het verleden al geïnteresseerd was - zou Hazard meteen na de ontbinding van zijn overeenkomst binnenhalen.

Poll: Denk je dat Kylian Hazard nog een meerwaarde kan zijn?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Moesrkoen

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024