Gent kan ambities niet waarmaken tegen Charleroi in evenwichtige wedstrijd

Zaterdag 22 januari 2022 - 22:35   I   door Redactie

Zaterdagavond trokken de Buffalo's naar het Stade du Pays van Charleroi. Beide ploegen hadden 35 punten en stonden zo op de vijfde en zesde plaats. Champions play-offs bereiken is het doel van AA Gent, maar ze bleven steken op een gelijkspel.

Charleroi-Gent 0-0

In de eerste helft viel er vreemd genoeg amper iets te beleven. Pas na een half uur gebeurde er eindelijk iets. Castro-Montes trapte van net buiten de zestien, maar Kamara ging goed plat. Iets later was hij alert bij een kans van Bruno. Defensief zat het allemaal goed in elkaar. Offensief was het heel wat minder.

Ook in de tweede helft gebeurde er bitter weinig. In het eerste deel kwam het gevaar van Charleroi. Twintig minuten voor tijd krulde Zaroury een bal richting de verste paal, maar Bolat had er geen problemen mee. In het tweede deel kwam Gent nog tot een paar halve kansen. 0-0 was de terechte eindstand.

Poll: Zal AA Gent in de Champions play-offs geraken?